Асоциация на снукър реферите в България

Ангел Геранов

image

Роден е 1974 г. в Пловдив. От 2009 година е рефер в Българската снукър асоциация. В момента е международен рефер клас 2. Участва на национални и международни турнири.

Пролетина Величкова

image

Пролетина Величкова е родена през далечната 1991 година в гр.Сливен. Дебютира като рефер в началото на сезон 2011-2012 и оттогава активно се включва в турнирите, провеждани от БСФ. Съдийката, която е и студентка по Скандинавистика, трупа и международен опит, участвайки в Европейски първенства (София 2012, Сърбия 2013), Световно първенство за аматьори (София 2012), ПТС България 2012 и демонстративен мач на Рони О’Съливан (2011). Бъдещите и планове влючват участието в много други подобни мероприятия.

Явор Неделчев

image

Росица Христова

image

Цветомир Ноев

image

Цветомир Христов Ноев - роден на 04.10.1968 г. Завършил съм средно образование в езикова гимназия в Ловеч. Висше образование съм завършил в УНСС - София. Със снукър се занимавам от 2001 година. Рефер трети клас от 2011 година. Като рефер съм участвал на почти всички турнири в проведени под егидата на БСФ. Участвал съм на европейски и световно първенство. През 2012г. бях рефер на първият проведен в България PTC-турнир, като част от световния тур на профисионалистите.

Петър Станев

image

Мартин Кърнолски

image

Недялко Алтънов

image

Любител на снукъра от над 15 години. Играе снукър от над 10 години. Реферира снукър срещи от края на 2012 година."

Любомир Лефтеров

image

Десислава Божилова

image

Родена е през 1992-ра година в Сливен, а сега учи ландшафтна архитектура в София. Снукърът и е страст от 13-годишна възраст. Първо започва да играе билярд, а след това гледа снукър по телевизията. Вече около 7 години следи подробно всичко, случващо се в този спорт. Идването и в София отваря врати към снукър съдийството през май 2012-та година. Сега получава наряди за турнири както в България, така и в чужбина.

Светломир Милославов

image

Светломир Милославов започва да гледа снукър по телевизията още през 2000-та година. След дълги години пред телевизора, Светльо разбира за асоциацията на българските рефери по снукър и се включва в нея през 2012-та. Напоритостта и решимостта му бързо го изправят пред изпит за рефер от ниво 3, с който той се справя успешно, а скоро след това съдийства и на няколко изключително престижни турнира: PTC София 2012, Световното първенство по снукър за аматьори и ветерани през 2012 и др.

Мария Бакоева

image

Free CSS Template by CSSHeaven.org